Portfolio alata

Više godina iskustva i najbolje prakse

Portfolio alata u CubeServ-u obuhvaća cijeli raspon SAP komponenti u područjima poslovne inteligencije,  informacijskog managementa i preformance managementa. Portfolio alata je upotpunjen sa opsežnom infrastrukturom i ponudom dodatnih alata. Na taj način CubeServ osigurava punu uslugu s obzirom na sve SAP komponente koje podržava: sve komponente potrebne za Vaša uspješna rješenja naši konzultanti mogu implementirati. Dodatno, aplikacijski management će Vam biti od pomoći pri korištenju ovih alata.

U praksi:
Ako zatražite profesionalno rješenje poslovne inteligencije, pružit ćemo Vam podršku za sve SAP komponente – od „starih“ SAP Business Explorer alata sve do modernih SAP BusinessObjects front-end alata  za dashboarde (upravljačke ploče) sa SAP Dashboards, formatirana Crystal Reports izvješća, OLAP analize sa SAP BusinessObjects Analysis, itd.  Povrh toga, naši CubeServ konzultanti podijelit će s Vama različite strategije informacijskog managementa – od klasičnog skladištenja podataka poduzeća sa SAP BW sve do integracije više različitih izvora podataka sa SAP BusinessObjects Data Services ili SAP HANA.


SAP Business Warehouse (SAP BW)

CubeServ će Vam pružiti podršku s obzirom na sve SAP Data Warehousing procese, od upravljanja i arhitekture sve do modeliranja podataka, transformacijskih procesa, nadziranja, životnog ciklusa podataka i autorizacije. Skladištenje podataka sa SAP Business Warehouse znači integracija, transformacija, konsolidacija, ažuriranje i zaštita podataka kao i prikupljanje i procesuiranje podataka za potrebe analize i interpretacije.  Mi primjenjujemo Data Service za integraciju raznovrsnih izvora podataka i SAP BusinessObjects Information Steward za implementaciju procesa upravljanja podacima.
Dodatne informacije:


SAP Business Explorer Suite (BEx)

SAP Business Explorer Suite je klasično sučelje za SAP BW i nudi cijeli niz alata za vizualiziranje informacija poslovne inteligencije. Osim što podržava sve SAP BEx Suite elemente, CubeServ također nudi dodatne konzultantske i ostale usluge, npr. integraciju SAP BusinessObjects front-end alata u Vaše postojeće izvještajno okružje ili migraciju postojećih izvještajnih rješenja.
Dodatne informacije:


SAP BW Integrated Planning

Podržati ćemo Vas u dizajniranju, implementiranju i pokretanju Vaših aplikacija planiranja. Ova kompletna usluga je osigurana upotrebom komponenti SAP planiranja, tj. SAP BW-Integrated Planning, SAP BusinessObjects Planning and Consolidation i Visual Composer.
Dodatne informacije:


SAP Business Planning and Consolidation (SAP BPC)

Zajedno sa našim stručnjacima za planiranje, bilo bi nam zadovoljstvo demonstrirati Vam veliki broj mogućnosti konsolidacije i planiranja koje pruža ovaj alat.
Dodatne informacije:


SAP BPC 10.1 Embedded Model - The Innovative Planning Suite

With SAP Business Planning and Consolidation (BPC) 10.1, version for SAP NetWeaver, SAP have succeeded in moving towards a coherent planning suite, which combines the advantages of BW-integrated planning, SAP HANA and SAP BPC.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects BI Plattform

SAP BusinessObjects je prepoznat kao tržišni lider u području formatiranog izvješćivanja kao i ad hoc izvješćivanja baziranog na relacijskim izvorima podataka. SAP BusinessObjects se temelji na iskušanoj i testiranoj platformi BusinessObjects Enterprise, koja se sastoji od front-end InfoView-a, upravljačke ploče (Central Management Console - CMC) kao i CMS koji je repozitorij svih BusinessObjects dokumenata. Mi ćemo Vam pomoći pri implementaciji instalacije dizajnirane da ispuni Vaše specifične zahtjeve. Povrh toga, pomoći ćemo Vam u prilagođavanju postojećih SAP BusinessObjects instalacija kako bi mogle ispuniti Vaše trenutne potrebe.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects Design Studio

SAP BusinessObjects Design Studio je važno strateško front-end rješenje. Uz već ranije prisutne „SAP Dashboards“ proizvode, SAP BusinessObjects Design Studio nudi snažno i skalabilno rješenje u sklopu SAP Business Intelligence-a.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects Analysis

Sa SAP BusinessObjects Analysis, SAP nastavlja uspješni razvoj OLAP analitičkih alata i čini dostupnim moćne alate za MS-Office kao i za web analize na SAP BusinessObjects BI platformi 4.0. MS-Office verzija SAP BusinessObjects Analysis jamči izravnu integraciju u MS-Office svijet, uključujući sve potrebne OLAP značajke temeljene na SAP BW. OLAP SAP BusinessObjects Analysis verzija omogućuje korisnicima da ostvare web bazirane OLAP analize.
Dodatne informacije:


SAP Lumira

SAP Lumira is an addition to the SAP product portfolio in the area of data exploration and visualisation. With its ease of use and uncluttered user interface, SAP Lumira is aimed directly at endusers. Everything is geared towards the aim of allowing diverse data to be visualised and large data volumes to be analysed in order to inform decision-making.
Additional information


SAP Crystal Reports / SAP Crystal Reports for Enterprise

SAP Crystal Reports je dobro uspostavljeni i sofisticirani proizvod za generaciju formatiranih izvješća i izvještajnih knjiga. Opsežne i snažne karakteristike omogućuju maksimalnu fleksibilnost glede implementacije rješenja izvješćivanja. Pored toga, SAP BusinessObjects BI platforma 4.0 čini dostupnim SAP Crystal Reports for Enterprise – što je novi strateški proizvod koji omogućuje ne samo sveobuhvatnu integraciju podataka na BI platformi, nego i direktni pristup novoj semantičkoj razini služeći na taj način kao temelj za buduće inovacije.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects Web Intelligence

Zahvaljujući SAP BusinessObjects Web Intelligence, krajnji korisnici mogu proizvesti izvješća i analize jednostavno i brzo unutar web okružja. Oblikovanje, proračuni i izvozne funkcije mogu biti integrirane u lokalne podatkovne oblike bez provođenja individualnog programiranja. OLAP veze, kao i temeljni sloj  omogućen pomoću BI platforme, služe kao odgovarajući izvor podataka.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects Information Design Tool

SAP BusinessObjects BI platforma nudi jednoobrazni semantički sloj za sve izvore podataka i sve proizvode izvješćivanja. SAP izvorima podataka, isto kao i ne-SAP izvorima podataka, može se pristupiti i semantički ih  pripremiti za sve SAP BusinessObjects front-end alate, zahvaljujući „universe“-ima.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects DataServices

SAP BusinessObjects DataServices nudi easy-to-use  standardne mogućnosti za učinkovito rješavanje pitanja integracije podataka kao i nedostataka u kvaliteti podataka. Veliki broj različitih izvora podataka može biti brzo povezan i usklađen prema profesionalnim zahtjevima.
Dodatne informacije:


SAP BusinessObjects Information Steward

SAP BusinessObjects Information Steward nudi poslovnim i IT korisnicima zajedničko sučelje za analizu i procjenu podataka kao i za definiranje i nadgledanje pravila kvalitete podataka. Zahvaljujući ovome, kvaliteta podataka Vaše tvrtke se može unaprijediti učinkovito i održivo.
Dodatne informacije:


SAP HANA

Brze i fleksibilne aplikacije mogu biti implementirane na temelju SAP HANA. Zahvaljujući  spremanju podataka u glavnu memoriju (real-time replikacija) redundancija podataka se može izbjeći i osigurati potrebnu brzinu i agilnost procesa. CubeServ Vam može pomoći – od razrade početne projektne studije, do realizacije pilot projekta i uspješne implementacije i korištenja.
Dodatne informacije:


SAP ABAP

SAP ABAP je moderni jezik za razvoj aplikacija sa specifičnom ekonomskom  pozadinom. Korisniku prilagođene aplikacije temeljene na ovom jeziku jamče visok stupanj sigurnosti investiranja kao i visok stupanj integracije u postojeće SAP software aplikacije. Mi ćemo za Vas razviti nove aplikacije ili prilagoditi postojeći software kako bi se ispunili Vaši specifični zahtjevi. Ovaj posao je obavljen na temelju objektno orijentiranih modela, omogućavajući da planiramo za Vas čvrst i jednostavan software.
Dodatne informacije:


SAP Web Dynpro

SAP Web Dynpro je standard za razvoj web-temeljenih korisničkih sučelja u SAP okružju. Imamo više godina iskustva u dizajniranju i implementaciji SAP Web Dynpro komponenti i bilo bi nam zadovoljstvo razviti za Vas sveobuhvatne aplikacije kao što su učinkoviti korisnički dijalozi i naknadna obrada podataka.
Dodatne informacije:


SAP Solution Manager

SAP Solution Manager je SAP-ovo centralno aplikacijsko-upravljačko rješenje za cjelokupno SAP okruženje, uključujući i BusinessObjects.
Dodatne informacije:


SAP Gateway

SAP Gateway omogućava direktan pristup do SAP Backend servisa, a baziran je na standardnom Open Data Web protokolu.
Dodatne informacije: