Tehnološka ekspertiza

Više godina iskustva i najbolje prakse

Sposobnost dizajniranja i upravljanja poslovnim procesima i učinkovitog informacijskog managementa je osnovna sposobnost svakog komercijalnog pothvata.

Zahvaljujući više od 200 godišnje implementiranih projekata, naši klijenti mogu iskoristiti našu sposobnost stavljanja u praksu njihovih ideja u obliku value-creating rješenja– pouzdano, učinkovito i kreativno.

Primarno je fokus stavljen na SAP NetWeaver i SAP BusinessObjects tehnologije. Kao SAP Special Expertise Partner u različitim poljima, uvjereni smo u očigledne – i skrivene – potencijale ovih navedenih tehnologija.

Tehnološka arhitektura i inženjering

Ideje inovativnih rješenja koje  redovno zadive čak i proizvođače software-a; najbolje prakse koje omogućuju isplative implementacije, te mnoštvo različitih alata dio su našeg standarda.


Enterprise Data Warehousing

Moćne, pouzdane i fleksibilne baze podataka izgrađene na SAP Business Warehouse, SAP BW Accelerator i na SAP BusinessObjects Data Services.
Više informacija:


Enterprise Portal

Individualno i fleksibilno sabiranje i dijeljenje informacija i znanja kako bi se pojednostavnila kooperacija unutar tvrtke.
Više informacija:


In-memory

Upotreba in-memory računanja za rješenja poslovnog software-a je izazvalo revoluciju u IT svijetu, čime su nastale fleksibilnije i brže aplikacije koje ispunjavaju nove zahtjeve.
Više informacija:


Planiranje

Tvrtke mogu unaprijed planirati i upravljati poslom zahvaljujući upotrebi SAP BW Integrated Planning, SAP Business Planning and Consolidation, kao i SAP Visual Composer.
Više informacija:


Izvješćivanje i analiza

Jednostavan i moćan pristup kvantitativnim i kvalitativnim analizama zahvaljujući SAP BusinessObjects izvješćivanju i upotrebi tradicionalnih SAP BW alata.
Više informacija:


Razvoj software-a

Individualizirane funkcije zahvaljujući  SAP ABAP-u, Java-i, .NET-u, Adobe Flex-u i ostalim tehnologijama.
Više informacija:


Molimo odaberite jedno od naših područja ekspertize o poslovnim procesima u različitim djelatnostima ovdje.

 

Molimo odaberite jednu od tehnologija uspješno primjenjenih u implementaciji projekata, ovdje.