Poslovna rješenja

Više godina iskustva i najbolje prakse

Sposobnost dizajniranja i upravljanja poslovnim procesima i učinkovitog informacijskog managementa je osnovna sposobnost svakog komercijalnog pothvata. Zahvaljujući više od 200 godišnje implementiranih projekata, naši klijenti mogu iskoristiti našu sposobnost stavljanja u praksu njihovih ideja u obliku value-creating rješenja– pouzdano, učinkovito i kreativno.

Primarno je fokus stavljen na SAP NetWeaver i SAP BusinessObjects tehnologije koje su, u kombinaciji sa našom poslovnom ekspertizom, korištene kao temelj za inovativna rješenja. Kao SAP Special Expertise Partner u različitim poljima, uvjereni smo u očigledne – i skrivene – potencijale ovih navedenih tehnologija.

Inovativna rješenja i najbolje prakse za isplative implementacije kao i cijele serije različitih imaplementacijskih alata dio su našeg standardnog repertoara.


Bankarstvo i osiguranje

Rješenja poslovne inteligencije skrojena po mjeri omogućuju nam da  ispunimo sve zahtjeve kao i da opsežno analiziramo odnose sa klijentima.
Više informacija:


Business Information Design

Effectiveness and efficiency standards in reporting and communication.
Više informacija:


Business Intelligence Management

BI Management osigurava vođenje i upravljanje business intelligence rješenjima uključujući integraciju u postojeće BI okruženje.
Više informacija:


Poslovna konsolidacija

Kao dodatak legalnoj konsolidaciji, neophodna je identifikacija važnih ključnih indikatora kao i cash-flow na razini grupacije.
Više informacija:


Business Process Management

Business Process Management uključuje modeliranje, dokumentiranje i upravljanje podacima, npr. s SAP NewWeaver BPM -  kao i analizu poslovnih procesa pomoću dashboard-a.
Više informacija:


Customer Relationship Management

Customer Relationship Management (CRM) je osnovna pomoć u osiguravanju brige o kupcu i njegovom povjerenju te je stoga vrlo bitan proces u modernom poslovnom svijetu.
Više informacija:


Performance Management

Efikasno i cilj-orijentirano upravljanje omogućava tvrtkama fokusiranje na aktivnosti dodatne vrijednosti – važan blok za poslovni uspjeh.
Više informacija:


Supply Chain Performance Management

Zahvaljujući ključnim indikatorima zasnovanim na operativnim poslovnim procesima, supply chain optimizacijski potencijal se može vrlo brzo prepoznati i iskoristiti.
Više informacija:


Ovdje možete naći izbor naših područja ekspertize na različitim tehnologijama.

Ovdje možete naći izbor tehnologija koje smo uspješno koristili tijekom implementacija raznih projekata.